Persondatapolitik for OK Plus A/S

 

Ved at benytte dette website accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere vores  persondatapolitik, bedes du undlade at benytte dette website.

Persondatapolitik for OK Plus A/S

For OK Plus A/S  (”OK Plus”) er det vigtigt at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Derfor har vi en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt og i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

Dataansvar

Denne persondatapolitik beskriver de behandlingsaktiviteter, som indeholder personoplysninger, der udføres af OK Plus. For de beskrevne behandlingsaktiviteter er OK Plus A/S dataansvarlig.

  • Hvem er den dataansvarlige?

OK plus A/S, CVR-nr.: 13256772, Centervej 5, 4600 Køge er den dataansvarlige for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside. Desuden er det den enkelte OK Plus butik, der er dataansvarlig for de personoplysninger der behandles ved besøg i den enkelte butik.

Ønsker du at rette henvendelse til OK Plus, kan det ske på e-mail til ok-plus@ok-plus.dk eller telefon 77 31 32 77.

  • Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores kædekontor på:

OK Plus A/S
Centervej 5, Ølby
4600 Køge
Telefon: 71 31 32 77
E-mail: ok-plus@ok-plus.dk

Du kan desuden indgive en klage til Datatilsynet på:

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Formål med behandling og kategorier af personoplysninger

  • Videoovervågning

OK Plus har installeret videoovervågning på tankanlæg og butiksområder. Hvor en sådan videoovervågning foregår, er der af OK Plus opsat skilte.

Optagelserne vil kun blive benyttet og gennemset i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger, overtrædelse af interne retningslinjer, intern/ekstern kontrol eller afklaring af sikkerhedsmæssige spørgsmål.

Optagelserne opbevares på en server, som udelukkende kan tilgås af et begrænset antal medarbejdere og kun ved hjælp af password. Desuden kan optagelserne følges i realtid af få udvalgte medarbejdere.

Billed- og lyd optaget i forbindelse med videoovervågning til kriminalpræventive formål kan videregives til politiet med henblik på kriminalitetsbekæmpelse eller til andre modtagere, som vi er juridisk forpligtet til at videregive sådanne oplysninger til.

Formålet med overvågning af tankanlæg og butiksområder er forebyggelse og kriminalitet samt sikkerhed for kunder og medarbejdere.

  • Pakkehåndtering

Hos OK Plus A/S kan du sende eller afhente pakker.

OK Plus sender og modtager pakker fra GLS, PostNord, Bring og DAO samt udvalgte steder også UPS og DHL.

Ved pakkehåndtering behandler OK Plus navn og adresse.

Det er i OK Plus’ legitime interesse at behandle personoplysninger i forbindelse med pakkehåndtering.

Opbevaring og sletning af personoplysninger

Vi behandler kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for os at forfølge de formål, der er anført ovenfor. Når vi ikke længere har et formål med den pågældende behandling, sletter vi dine personoplysninger.

Når vi vurderer vores behov for behandling og varigheden af opbevaringsperioden, vil vi overveje eventuelle relevante juridiske forpligtelser og forældelsesfrister samt den risiko, der er forbundet med den pågældende behandling.

Hvis du har spørgsmål specifikt vedrørende overførslen af dine personoplysninger til tredjelande, bedes du kontakte os.

Dine rettigheder

Når du deler dine personoplysninger med os, har du en række rettigheder, du kan benytte dig af.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har ret til at få udleveret de personoplysninger om dig selv, som du har givet til os. I visse tilfælde kan du bede os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Desuden kan du til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. Derudover er du berettiget til at gøre indsigelse imod indsamlingen og bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte os på: ok-plus@ok-plus.dk eller på telefon 71 31 32 77.

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn, adresse og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning.

Du kan finde mere information om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder

Ændringer af privatlivspolitikken

Den løbende udvikling i OK Plus A/S’ forretning betyder, at det kan være nødvendigt at ændre i denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere samt ændre i nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.