OK Plus er meget mere end brændstof

OK Plus er meget mere og andet end brændstof. I vores butikker finder du en bred vifte af produkter og services, som tilsammen sikrer en høj standard på tværs af kædens butikker. Vi er specialister, både når det gælder mad- og drikkevarer, men også når det gælder andre services samt råd og vejledning.

Hos OK Plus går vi ikke på kompromis. Vores leverandører ved godt, at vi har stor kærlighed til vores butikker – og ikke mindst dig som er kunde, så alle produkter og services er udvalgt med ét formål: At gøre det nemt for dig.      

På denne side kan du læse mere om nogle af de spændende produkter og serviceydelser, som gør et besøg hos OK Plus til en god oplevelse.

Nyd kaffe på farten

Hos OK Plus serverer vi den bedste kop kaffe – hver gang.  Og vi kan byde på både Baresso Go! og Peter Larsen kaffe. Her går vi ikke på kompromis – hverken på kvalitet, smagsoplevelse, ansvar eller håndværk.

Food to go

Skrupsulten eller bare lækkersulten? I OK Plus butikken finder du et bredt og varieret udvalg af det lækreste food to go.

Frisk brød

Noget af det bedste er duften af nybagt brød, kager og wienerbrød. Hver morgen står vi klar med lunt bagværk og friske rundstykker, som vi selvfølgelig gerne smører for dig.

Oplevelsesgaver

I OK Plus butikken finder du blandt andet oplevelsesgavekort til brunch, cafépause, hotelovernatning og en biograftur for to personer.

Pakkeshops

OK Plus er altid lige i nærheden, når du skal sende eller afhente en pakke. Her hos os kan du sende og afhente pakker i butikkens lange åbningstid.

Håndkøbsmedicin

Vi gør det nemt med et stort udvalg af håndkøbsmedicin til favorable priser.

Café

OK Plus butikkens café er stedet, når du trænger til en velfortjent pause, et pusterum eller en timeout.

Spil, tips og lotto

Hos OK Plus har vi alle de spil, som Danske Spil udbyder – både spil baseret på viden og spil baseret på held. Held og lykke!