BLIV EN DEL AF TEAMET HOS OK PLUS

Hos OK Plus får du mulighed for at vokse og udvikle dig. Vi har en dyb og ægte passion for vores arbejde, og vi forventer, at vores medarbejdere gør det nemt for kunderne – hver dag.

Vi er engagerede mennesker med et fælles mål: At være Danmarks bedste kæde af nærbutikker med ledende positioner i de områder, hvor OK Plus butikkerne er placeret. Vores medarbejdere er fundamentet for at nå dette mål.

Hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Vi arbejder sammen og er løsningsorienteret i vores tilgang til dagens opgaver. Vi tror på mest mulig frihed og ansvar for den enkelte medarbejder.

© e-Recruitment by HR-ON

FORPAGTERE SØGES TIL VELBELIGGENDE BUTIKKER

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Gilleleje

Butikken i Gilleleje ligger godt placeret på Bonderupvejen i Gilleleje, med store udenomsarealer med god plads, og i forbindelse med tankanlæg og vaskehal. Butikken har pakkeudlevering, trailerudlejning og lækkert kaffekoncept fra Peter Larsen Kaffe, hvilket gør butikken særdeles attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagte

Læs mere eller søg stillingen her

Ansøgningsfrist: løbende

ELLING

Som forpagter bliver du en del af en spændende virksomhed med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig. Du kan derfor bruge din tid på at drive din forretning samt pleje dine kunder. Du er købmand til fingerspidserne og har kunderne i fokus, men har samtidig flair for…

Læs mere eller søg stillingen her

Ansøgningsfrist: snarest muligt.

SKÆRØD

Butikken i Skærød ligger rigtig godt placeret på en trafikeret indfaldsvej til Helsinge, i forbindelse med både tankanlæg og vaskehal….

Læs mere eller søg stillingen her

Ansøgningsfrist: snarest muligt.