Job og karriere

Job og karriere

I OK Plus ønsker vi at tiltrække og fastholde kompetente og kvalificerede medarbejdere. Derfor er det vores mål, at den enkelte medarbejder gennem faglig og personlig udvikling får mulighed for at anvende sine evner og kvalifikationer bedst muligt til gavn for kunderne og virksomheden. Blandt andet derfor er der i kæden også etableret et uddannelsesprogram, som har til formål at styrke medarbejdernes kvalifikationer på diverse områder, såsom konceptforståelse, salg og kundeservice. Af jobvarianter kan nævnes forpagtere, salgsassistenter, ungarbejdere og elever.

Forpagtere

Vi ved, at der i dansk detailhandel findes masser af talenter, som arbejder hårdt for at skabe succes for andre. Hvorfor ikke skabe succes for dig selv? En stor del af de ca. 75 butikker i Plus-kæden drives af forpagtere. Som forpagter af en OK Plus-butik får du mulighed for at arbejde med et gennemprøvet koncept, som tilpasses markedet, der hvor din butik ligger – der er også mulighed for lokale tilpasninger. Du er selv ansvarlig for alt i butikken, og for butikkens resultat, og har dermed mulighed for at oppebære en meget attraktiv indtjening. OK Plus A/S er kædekontor for OK Plus-kæden og supporterer blandt andet med leverandørforhandlinger og aftaler, markedsføring, butiksindretning og it.

Butiksansatte

Vær med til at leve op til de løfter, som vi giver kunderne. Som ansat i butikken er du den første kunderne møder, når de kommer ind – vores ansigt udadtil. Derfor er det yderst vigtigt, du kender vores værdier og efterlever dem, hver gang du er på arbejde. Fokus er på salg, service og en professionel kundebetjening. Du vil også være med til at butikken fremstår pæn og overskuelig med friske varer på hylderne. Vi kan tilbyde dig en afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed, hvor der hele tiden sker noget. Desuden sørger vi for at uddanne dig, så du er klædt på til at bestride de mange forskellige arbejdsopgaver, du vil opleve.

Bliv elev hos OK Plus

Det er muligt at tage elevuddannelsen med speciale i nærbutik i din lokal OK Plus-butik. Uddannelsen er en brancherettet uddannelse, der giver den enkelte elev kompetencer til at medvirke til branchens vækst og udvikling. Det er en 2 årig uddannelse, hvor praktik i butikken suppleres med 8 uger på skolebænken. Det er en faglig bred uddannelse, der giver kompetencer inden for bl.a. salg, service og økonomi.

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket forpagtere til:

Uopfordret ansøgning

Vi vil altid gerne møde dygtige og engagerede mennesker med noget at byde på inden for detail, og derfor er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning


© e-Recruitment by HR-Skyen