Dynamisk forpagter søges til OK+ i Brøndby Strand

Drømmer du om nye udfordringer, mere ansvar og optimale muligheder for at afprøve dine egne ideer – naturligvis med opbakning fra OK? Så har vi en attraktiv OK Plus-butik klar til dig.

Butikken i Brøndby Strand ligger i forbindelse med et OK tankanlæg og vaskehal. Der er nu brug for en ny frontfigur til anlægget, der kan sætte sit eget præg på butikken og sikre den fremadrettede udvikling og drift.

Med beliggenhed ud til den meget trafikeret Gammel Køge Landevej er butikken synlig og tilgængelig for såvel den lokale biltrafik samt pendlere til og fra arbejde. En god beliggenhed og mulighed en løbende kundestrøm giver et godt udgangspunkt for at sikre en god indtjening til den nye forpagter. Derudover er der også gode muligheder for at realisere en endnu større indtjening på salg af fast food, bake off og convenience.  

Evner og indsats afspejles på DIN bundlinje

Dit primære ansvar bliver at drive den samlede forretning, og at løfte salget og det driftsøkonomiske resultat gennem godt købmandskab og god ledelse. Du har konstant fokus på at udvikle omsætningen, uden at miste fokus på den effektive drift. Dine opgaver bliver at:

  • Sikre en høj butiksstandard med høj fokus på convenience, fast food og      bake off
  • Sørge for at butikken og forpladsen altid fremstår salgsklar og      indbydende
  • Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil
  • Bemandingsplanlægning og personaleledelse
  • Regnskab herunder lagerstyring og svindkontrol
  • Sikre en effektiv drift gennem daglige rutiner
  • Kundebetjening samt herunder at sikre at personalet lever op til dine      servicekrav

​Du har stor indflydelse på den daglige drift af butikken, og du kan i høj grad præge din egen hverdag gennem godt købmandskab.

Om dig

Du er købmand til fingerspidserne og fungerer i dag som butikschef, restaurantchef eller tilsvarende inden for detailhandlen/restaurationsbranchen, hvorfra du kan dokumentere gode resultater. Det kan være en fordel hvis du tidligere har erfaring med convenience, fast food produkter og bake off. Du har det engagement samt de visioner og ideer der skal til for at sikre god salgsmæssig udvikling i butikken.

​Dine personlige egenskaber er kendetegnet ved, at du:

​Er resultatorienteret og besidder en udpræget vindermentalitet

  • Har et højt energiniveau og et positivt livssyn
  • Er selvmotiverende, selvstændig og ansvarsbevidst
  • Har en venlig og sympatisk fremtræden

​Som forpagter er det en forudsætning, at du råder over fornøden kapital primært til driftskredit.

 OK Plus tilbyder

Du får mulighed for at overtage forpagtningen på attraktive vilkår, og du er sikret et godt fundament for at skabe en god forretning gennem et professionelt kædesamarbejde såvel som markedsføringsstøtte. OK Plus organisationen står til rådighed med støtte og rådgivning gennem hele driftsperioden.

 Ansøgning

Rekrutteringsprocessen bliver varetaget af vores eksterne samarbejdspartner GML-HR Retail. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Rikke Kejser på telefon 5118 2359 eller på mail: rk@gml-hr.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgning sker ved at klikke på knappen til højre.
OK Plus er OK’s convenience-kæde. Kæden består af omkring 70 butikker. Med en samlet omsætning på ca. 0,7 mia. kr. er kæden en betydelig aktør på markedet for convenience-butikker. En stor del af butikkerne i OK Plus-kæden drives af forpagtere. Som forpagter af en OK Plus-butik får du mulighed for at arbejde med et gennemprøvet koncept, som tilpasses markedet, der hvor din butik ligger. Du er selv ansvarlig for alt i butikken, og for butikkens resultat, og har dermed mulighed for at oppebære en meget attraktiv indtjening. OK Plus A/S er kædekontor for OK Plus-kæden og supporterer blandt andet med salgs- og driftsstøtte, leverandørforhandlinger, markedsføring, butiksindretning og IT.